Samen glasvezel realiseren in Breukelen

In: Bedrijventerrein, Vraagbundeling

Samen glasvezel realiseren in Breukelen

Leden van de Ondernemersvereniging Stichtse Vecht hebben een gezamenlijk doel: glasvezel realiseren voor ondernemers in Breukelen. Daarom zijn zij op eigen initiatief en met hulp van Glasvezel Utrecht een onderzoek gestart naar de mogelijkheid om industrieterrein Breukelerwaard aan te sluiten op glasvezel.

Op dit moment wordt gepeild hoe groot de behoefte aan glasvezel is. De collega ondernemers op dit bedrijventerrein kunnen middels een intentieverklaring aangeven of ze meewerken aan het initiatief. Zijn er onvoldoende aanmeldingen, dan zullen investeerders niet bereid zijn om op dit bedrijventerrein in glasvezel te investeren.

Gezamenlijk kan veel bereikt worden waardoor de kwaliteit van het gebied verbetert, bijvoorbeeld op het gebied van infrastructuur.

Is er geen betaalbaar glasvezel beschikbaar op uw bedrijventerrein? Breng uw gemeentebestuur op de hoogte van de noodzaak van glasvezel voor u en uw collega ondernemers. Download de Breedbrandbrief, vul hem in en stuur uw oproep naar burgemeester en wethouders in uw gemeente.

Breedbrandbrief